Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Третьяков пішов із "Ощадбанку" сам, а Жовтяка назвав невдахою

Вівторок, 13 червня 2006, 13:20

Радник президента Віктора Ющенка Олександр Третьяков залишив усі посади, несумісні із його статусом, зокрема вийшов із наглядових рад “Ощадбанку” та “Укртелекому”.

Про це повідомила прес-служба Третьякова у відповідь на публікацію у журналі “Власть денег” про фінансові проблеми “Ощадбанку” через втрату деяких корпоративних клієнтів.

"У повідомленні автори стверджують, що ці зміни пов’язані із виходом з наглядової ради банку Третьякова. При цьому редакція журналу не звернулася за офіційним коментарем до народного депутата", - сказано у повідомленні.

За словами Третьякова, у складі Наглядової ради “Ощадбанку” він реалізовував політику президента, спрямовану на відродження банку.

"Ми залучали всі можливі ресурси для розвитку банку, який на початку 2005 року опинився в складній ситуації. Досягнуті в минулому році позитивні результати дозволили скасувати обмеження на його діяльність за згодою між Кабінетом міністрів, Національним банком та Світовим банком. Я задоволений тим, що мої зусилля сприяли виведенню “Ощадбанку” з числа проблемних”, - сказав він.

Крім того, коментуючи звільнення Євгена Жовтяка з посади губернатора Київщини, Третьяков сказав, що причиною цього стала корупція при розподілі землі, його конфлікти з мерами багатьох міст Київщини, а також зрив державної заготівлі зерна в області.

"На мій погляд, пан Жовтяк, намагаючись за будь-яку ціну зберегти за собою губернаторське крісло, дещо втратив почуття реальності. Його спроби перекласти зараз відповідальність за власні управлінські прорахунки на плечі інших, розповіді про "інформаційну блокаду” президента виглядають, як мінімум, недоречними", – сказав він.

"Вже не вперше різні політичні невдахи намагаються прикривати власну неспроможність звинуваченнями на мою адресу. Але жодного разу ці "правдолюбці” не змогли довести правдивість своїх слів у суді” – заявив Третьяков.

Українська правда

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування