Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Партія регіонів стверджує, що "переманила" 25 помаранчевих

Вівторок, 13 червня 2006, 13:50

Більш 25 депутатів із фракцій БЮТ, "Нашої України" і Соцпартії дали свою попередню згоду на участь у створенні міжфракційної коаліції, яку ініціює Партія регіонів.

Про це заявила член Партії регіонів Раїса Богатирьова, повідомляє Ліга.

"Крім фракції КПУ, є попередня згода увійти до міжфракційної більшості від більш ніж 25 депутатів з п'яти фракцій", - зауважила "регіонал".

При цьому Богатирьова відмовилася назвати прізвища цих депутатів.

Коментуючи заяви про те, що нібито Партія регіонів намагається підкупити депутатів, Богатирьова зазначила, що, як показує досвід, такі заяви роблять ті політики, які самі цим займаються.

"Ми відкидаємо будь-які обвинувачення в нашу сторону щодо підкупу, ми ведемо інтенсивні переговори з представниками усіх без винятку фракцій парламенту щодо створення міжфракційної більшості", - заявила вона.

Разом з тим, Богатирьова звернула увагу на те, що термін формування парламентської коаліції, визначений Конституцією, закінчується 23 червня о 24:00, а не 27 червня, як про це усі говорять.

Член Партії регіонів вважає, що у випадку, якщо парламент у визначений термін не створить коаліцію, "то правильно і чесно перед виборцями піднімати питання про дострокові вибори".

Коментуючи заяви представників "Нашої України" про те, що вони ні за яких умов не погодяться на створення коаліції з Партією регіонів, Богатирьова заявила: "Ніколи не кажіть "ніколи".

За її словами, на такий крок необхідно буде піти в інтересах держави, а якщо політики сьогодні не виправдають надій виборців, то потрібно говорити про нові вибори.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування