Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Родич Ющенка наїхав на "безвідповідальну" "Нашу Україну"

Субота, 17 червня 2006, 11:01

Харківська облорганізація "Нашої України" виступає проти створення коаліції з Партією регіонів і закликає скликати надзвичайний з'їзд партії і створювати "помаранчеву" коаліцію.

Як повідомили "Інтерфакс-Україна" у прес-службі обласної організації НСНУ, 16 червня на засіданні політради облорганізації, одноголосно прийнята резолюція, у якій говориться про неможливість створення парламентської коаліції з Партією регіонів.

Резолюція закликає центральне керівництво НСНУ докласти всіх зусиль для створення "помаранчевої" коаліції і терміново скликати надзвичайний партійний з'їзд, щоб вислухати думки всіх членів партії і виробити чітку позицію.

Крім того, у резолюції пропонується "припинити безвідповідальні коментарі представників партії "Наша Україна" щодо процесу створення коаліції і проведення консультацій з іншими партіями".

Члени політради облорганізації також закликали президента Віктора Ющенка зайняти тверду позицію щодо створення "помаранчевої" коаліції і "дати суспільству приклад послідовної і чесної політики".

Обласну організацію НСНУ очолює племінник президента України і заступник голови Харківської облдержадміністрації Ярослав Ющенко, одним з лідерів місцевої організації є також голова Харківської облдержадміністрації Арсен Аваков.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування