Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Ввечері "Наша Україна" вирішить, з ким вона буде

Понеділок, 19 червня 2006, 19:29

Рада партії "Народний Союз Наша Україна" зібралася на нараду, щоб обговорити формат коаліції у Верховній Раді.

За словами члена ради, міністра будівництва й архітектури, Павла Качура, очікується, що на засіданні виступлять уповноважені на переговори із блоком Юлії Тимошенко й Соцпартією й уповноважені на консультації з Партією регіонів.

Водночас Качур не знає, яке рішення буде ухвалене за результатами засідання, яке, з його слів, було скликано терміново.

За словами члена ради Миколи Катеринчука, на засіданні буде розглядатися створення демократичної коаліції у форматі БЮТ, СПУ й НУ.

"Зараз буде нарада партії, у якій учасники переговорів будуть розповідати ситуацію про виконання рішення ради партії про створення помаранчевої коаліції", - сказав Катеринчук.

Він запевнив у тому, що сам залишається прихильником такого формату коаліції.

Водночас член ради Євген Червоненко сказав журналістам, що потрібно зайнятися об'єднанням розділених Заходу й Сходу країни.

"Моє відчуття - ми стоїмо перед великим випробуванням, потрібно помирити Схід і Захід, зняти зовнішнє втручання, консолідувати націю, а потім думати, ким ти будеш. Попереду зима, її треба пройти гідно, якщо ми - влада", - сказав Червоненко.

Член ради Віра Ульянченко сказала, що буде розглядатися рішення про можливий перехід від консультацій з Партією регіонів до переговорів про коаліцію.

"Сьогодні будемо приймати рішення", - сказала вона, відповідаючи на запитання про заяву члена політради Романа Зварича про те, що такі консультації завершилися, й незабаром буде рішення про можливі переговори про коаліцію.

Спочатку засідання ради партії планувалося на 16:00, але неодноразово відкладалося через переговори, що тривали, між представниками блоку "Наша Україна", БЮТ й СПУ.

Українські новини

"Українська правда" в Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...