Черновецькому ввижається стеження. Він шукає начальників-шмаркачів

П'ятниця, 2 червня 2006, 14:55

Київська міськадміністрація хоче збільшити кількість евакуаторів з 11 до 31 на дорогах столиці.

Про це сказав мер Києва Леонід Черновецький на засіданні колегії Київміськадміністрації, повідомляє Обком з посиланням на Українські новини.

"Нам треба поставити якнайбільше автомашин (евакуаторів), що будуть їх (машини порушників правил паркування) перевозити в потрібні місця, і за це ми будемо брати гроші", – сказав Черновецький.

"Думаю, що і цього мало: бюджету потрібні гроші, штрафуйте їх, тисяч десять штрафників нехай буде (у день)", – сказав Черновецький, звертаючись до співробітників міліції.

Мер повідомив, що зараз кількість оштрафованих порушників правил дорожнього руху і паркування збільшилася з 150 до 1 000 осіб щодня.

Крім того, Черновецький відзначив, що щодня дорогою на роботу спостерігає евакуатори і вважає це показухою.

"Я вас прошу, не ставте мені ці навантажувачі (евакуатори) на шляху, тому що, коли я їду на роботу і з роботи, вони зазвичай стоять там, де я їжджу. Хто намагається окозамилюванням займатися?", – підкреслив Черновецький.

Він відзначив, що в нього виникає відчуття, начебто за ним стежать.

Також Черновецький повідомив, що має намір боротися з перекриттям доріг під час проїзду посадових осіб.

Черновецький сказав, що навіть президент Віктор Ющенко не створює заторів на дорогах, і міліція не перекриває рух для його проїзду.

"Він (президент) їздить як патріот країни, а деякі там, "соплячье", начальство, перекривають дороги. Я хочу знати, хто ці люди", – сказав Черновецький.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування