Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Луценко не домовляється про крісло і чекає Бакая

П'ятниця, 23 червня 2006, 13:04

Міністр внутрішніх справ Юрій Луценко хоче залишитися на своїй посаді, однак жодних переговорів з політичними партіями з цього питання не веде.

Про це він заявив у п'ятницю журналістам.

"Я працюю до останнього дня, коли цей день наступить, залежить не від мене. Я ніколи не вів переговори з партією щодо збереження посади", - відзначив міністр.

Луценко також сказав, що, хто б не прийшов на посаду міністра внутрішніх справ, він повинен продовжувати лінію роботи, щоб на жодну посаду в міністерстві не призначали вихідців з партії.

Як відомо, раніше учасники переговорів заявляли про те, що президент забрав собі квоту на призначення міністра внутрішніх справ і ним, скоріше за все, залишиться Луценко.

***

Луценко також повідомив, що через представників у суді звернувся до громадянина Росії Ігоря Бакая приїхати в Україну і розповісти, наскільки сильно він його скривдив.

"Я дав вказівку своїм представникам у суді, щоб вони закликали пана Бакая до дачі свідчень про розмір морального болю, який я йому заподіяв. Якби він приїхав у Печерський суд і про це розповів, я був би дуже радий", - сказав Луценко.

Він додав, що сам хід розгляду позову Бакая його мало цікавить. "Мене більше цікавить, як йде розшук пана Бакая, а не як там адвокати між собою діють", - пояснив він.

Як відомо, екс-керівник Державного управління справами Ігор Бакай 17 травня поточного року звернувся з позовом до Печерського районного суду Києва, звинувачуючи міністра внутрішніх справ в порушенні конституційного права вважатися невинним у здійсненні злочину і права на справедливий суд.

Ліга

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування