Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Скандальний прокурор підозрює, що Луценко "відмазує" Андрія Ющенка?

Понеділок, 5 червня 2006, 20:08

Прокурор Київщини Юрій Гайсинський припускає, що заяви міністра внутрішніх справ Юрія Луценка про непричетність сина президента Андрія Ющенка до інциденту з Бориспільським прокурором Олександром Кузовкіним пов’язані з його бажанням залишитися на своїй посаді.

"Йому (Луценку) так хочеться потрапити на очі президенту, щоб він зрозумів, що він єдиний його працівник", - сказав Гайсинський в ефірі телеканалу НТН.

"Я знаю про це (непричетність Андрія Ющенка) так само, як і ви, зі слів нашого ньюзмейкера Луценка, що він нібито непричетний", - додав він.

За словами прокурора, першоджерелом інформації про причетність Андрія Ющенка були працівники міліції.

"Таке настирне повторювання Луценком: "Це не Андрій Ющенко причетний до цієї справи"... Ну якщо так повторювати, як дятел постійно, то громадськість починає підозрювати щось", - сказав він, відповідаючи на питання, чому саме сина президента підозрюють у причетності до цієї справи.

Пояснюючи свої звинувачення на адресу Луценка у стукачестві, Гайсинський сказав, що про це свідчать слова самого міністра, що той інформував президента про непрофесійність прокурора.

"Я назвав це стукачством, тому що він сам у своїй заяві звинуватив мене у низьких професійних якостях. І про це він постійно інформував керівництво держави. Рік він інформував як хто? Як таємний агент? Таємний агент - це стукач", - сказав Гайсинський.


Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...