Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Піскун вважає, що справа про отруєння Ющенка у глухому куті

Вівторок, 6 червня 2006, 15:17

Колишній Генпрокурор, депутат Верховної Ради від Партії регіонів Святослав Піскун вважає, що розслідування справи щодо отруєння тодішнього кандидата в президенти Віктора Ющенка знаходиться в глухому куті.

"Тепер уже, коли мене більше 9 місяців немає в Генпрокуратурі, спромоглися оголосити тільки про те, що було зроблено ще нами під час розслідування цієї кримінальної справи, тобто вона практично не рухається відтоді, як мене було звільнено", - заявив Піскун в інтерв’ю Бі-Бі-Сі.

"І я впевнений, що вона й не рухатиметься з місця, тому що я починав ту справу, і напрацювання моєї команди були найбільш ефективними в цій справі", - додав Піскун.

Він наголосив, що особисто допитував лікарів, які лікували Віктора Андрійовича, експертів, які мали відношення до цієї справи.

"Тому ці матеріали і ці дані, які були за мого часу і за часу роботи нашої слідчо-оперативної групи, вони були більш багаті і більш об'єктивні, ніж те, що сьогодні мають у своєму розпорядженні правоохоронні органи", - зазначив він.

На питання, чому саме, на його думку, справа не рухається, він зазначив: "Справа в тому, що вона зайшла в глухий кут".

"Не виконано жодного доручення, яке генпрокурор Піскун і його слідчо-оперативна групи дали Службі безпеки України і Міністерству внутрішніх справ України", - наголосив Піскун.

На закиди екс-міністра охорони здоров'я Миколи Поліщука про те, що Піскун не сприяв розслідуванню цієї справи, екс-генпрокурор відповів:

"Справа розслідувалася, вона, правда, була засекречена, але ніколи пан Поліщук не виявляв ніякого інтересу до цієї справи, ніколи він у мене нічого не питав про неї, а також він ніколи не питав ні в кого зі слідчих про те, як розслідується ця справа".

"Українська правда"

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування