Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Кушнарьов розповів, як помаранчеві "тунеядцы" порушили джентльменську домовленість

Середа, 7 червня 2006, 15:43

Керівник фракції Партії регіонів Євген Кушнарьов заявив, що необхідну кількість підписів для проведення позачергового засідання парламенту вже зібрано.

"Разом із фракцією комуністів ми ініціюємо проведення позачергового засідання Верховної Ради. Необхідна кількість підписів для цього зібрана", - передає слова Кушнарьова прес-служба партії.

"Якщо тимчасова президія, у якій поки більшість у "помаранчевих", відмовиться скликати це засідання, то ми звернемося до народу України, світової громадськості", - заявив представник "Регіонів".

Також він звернув увагу на "усю ницість того, що роблять "помаранчеві" фракції".

За його словами, "на погоджувальній комісії була досягнута джентльменська домовленість про те, що на початку засідання фракції зроблять свої заяви, а після цього буде вирішуватися питання про порядок дня роботи Верховної Ради".

"Замість цього, порушивши домовленості, головуючий у президії Катеринчук миттєво поставив на голосування питання про оголошення перерви. До такої нахабності ми ще до кінця не звикли", - заявив Кушнарьов.

За його словами, "сьогодні набагато більше того, що об'єднує усіх відповідальних людей, ніж ті позиції, що нас роз'єднують".

Кушнарьов зауважив, що Партія регіонів не ставить перед собою мети провести імпічмент президенту.

"Хоча, якщо слідча комісія знайде в діях президента, що є гарантом Конституції, порушення Основного Закону, то, в усякому разі, у політичному плані таке питання може підніматися", - додав він.

"Ми попередили "помаранчеві" фракції, що будемо рішуче протестувати проти чергового приступу тунеядства "помаранчевої команди", - заявив Кушнарьов.

"У тому числі і тим, що ми сьогодні зробили: провели депутатські збори, зробили заяву і за допомогою ЗМІ звертаємося сьогодні до українського народу. Ці "помаранчеві трутні" доведуть усіх нас до катастрофи!", – резюмував представник "Регіонів".

Українська правда


Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування