Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Литвин вирішив зіграти на тлі "театру абсурду"

Середа, 7 червня 2006, 18:24

Народна партія екс-голови парламенту Володимира Литвина закликає президента та Верховну Раду взяти на себе повну відповідальність за те, що у середу депутати вдруге проголосували за перерву в роботі парламенту.

"За чергове політичне, економічне і соціальне знущання над українським народом, його приниження, що відбулося сьогодні в сесійній залі українського парламенту", - уточнюється в заяві партії.

"Сьогоднішня ситуація в парламенті цілковито підтвердила реалістичні прогнози Народної партії стосовно того, що вузькоутилітарні інтереси "коаліційних" переможців, по-перше, не є загальнонародними", - говориться у повідомленні.

"По-друге, ідеологічні і суто меркантильні розбіжності між ними є непереборними, й по-третє, - і що найгірше - країну загнано на невизначений час у стан безвладдя, управлінського хаосу і безвідповідальної антинародної вакханалії", - додається у документі.

Партію Литвина "втішає одна промовиста деталь: на відміну від 25 травня, коли парламент проголосував за свою бездіяльність 240 голосами, сьогодні визнали свою безвідповідальність перед народом 227 депутатів".

"Це свідчить про те, що попри шалений тиск з боку політичних можновладців, все більше народних обранців набувають здорового глузду, який не дозволяє їм брати участь у нинішньому парламентському "театрі абсурду", - переконані в партії.

Українська правда


Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування