Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Тимошенко, Порошенко і Мороз погоджують розбіжності. До них під'їхав Безсмертний

Четвер, 8 червня 2006, 10:59

Учасники переговорного процесу прийняли одностайне рішення не коментувати хід переговорів.

Про це сказала керівник інформаційного департаменту "Нашої України" Тетяна Мокріді, повідомляє прес-служба блоку.

"На порядку денному стоїть лише одне питання – погодження протоколу розбіжностей. Прогнозувати коли сьогодні закінчиться ця робота дуже важко", - зазначила вона.

Як відомо, о 12.00 розпочалась зустріч представників Блоку Юлії Тимошенко, "Нашої України" та Соціалістичної партії України.

В зустрічі беруть участь від "Нашої України" Роман Зварич, Анатолій Кінах та Петро Порошенко, від БЮТ - Олександр Турчинов та Микола Томенко, від СПУ - Олександр Мороз, Йосип Вінський та Василь Цушко.

Через годину після початку до переговорників також приєдналася Юлія Тимошенко, а о 17 годині до них приєднався Роман Безсмертний.

Як відомо, у середу лідер СПУ Олександр Мороз виступив з ініціативою провести загальні збори депутатів СПУ, Блоку Юлії Тимошенко та "Нашої України" у сесійній залі парламенту не пізніше 10.00 8 червня.

Як відомо, БЮТ, "Наша Україна" й СПУ ще на тиждень зупинили роботу Верховної Ради, щоб продовжити консультації щодо коаліції. У середу відбулась сварка між "Нашою Україною" й СПУ через претензії останніх на посаду спікера.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування