Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Черновецький обізвав Бродського "машиною, яка розкидає г..."

Четвер, 8 червня 2006, 14:27

Мер Києва Леонід Черновецький вважає, що звинувачення лідера фракції БЮТ у Київміськраді Михайла Бродського на його адресу не заслуговують коментарів.

Про це Черновецький заявив у четвер на прес-конференції в Києві, повідомляє УНІАН.

"Я не коментуватиму жодне з його висловлювань. Я не хочу згадувати прізвище людини, яка на моїх очах втратила гідність", - зазначив мер.

"Цієї людини не існує як політика. На моїх очах він перетворився з героя на механічний апарат, який розкидає… гній. І це м`яко сказано", - додав Черновецький.

Мер Києва також нагадав, що був одним з небагатьох людей, які підтримали Бродського під час його арешту за часів президентства Леоніда Кучми.

"Я допомагав багатьом людям, які багато що робили для України. І підтримав його (Бродського), коли він прийшов до мене за підтримкою за декілька годин до його арешту", - додав Черновецький.

Як відомо, 6 червня Бродський заявив, що "щодня депутатів фракцій Київради, які не заявили про підтримку нового мера, в першу чергу БЮТ, викликають на переговори з керівництвом міста з тим, щоб вони змінили свою позицію й вийшли зі своїх фракцій".

За його словами, багатьом депутатам фракції також пропонувалися гроші за вихід із БЮТ.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування