Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Шуфрич у Криму захищає бабусь, а Піскун погрожує прокурорам мандатом

Четвер, 8 червня 2006, 16:15

Перший заступник голови СДПУ(о), депутат Верховної Ради Криму Нестор Шуфрич заявляє, що ніякої сутички з членами партії "Пора" у Феодосії не було.

Як сказав Шуфрич кореспонденту УНІАН, який брав участь в антинатівському пікеті, "мені нічого не відомо про бійку "Пори" з жінками пенсійного віку, але якщо члени цієї партії скаржаться на пенсіонерок, які нібито їх побили, то це некоректно і свідчить про неспроможність членів партії".

Шуфрич назвав черговою "непродуманою провокацією" партії "Пора" їх заяву з приводу сутички з прихильниками Партії регіонів.

Тим часом нардеп від Партії регіонів Святослав Піскун має намір перевірити діяльність прокуратури Криму й правоохоронних органів щодо ситуації у Феодосії.

За словами Піскуна, якщо буде встановлено, що правоохоронні органи не вжили відповідних законних заходів щодо іноземних військових, "які незаконно перебувають на території України", буде розглянуто питання про звільнення керівників цих органів з посад.

"Відповідно до закону, громадянин, який без відповідного дозволу перебуває на території іншої держави, повинен бути депортований з території цієї держави.", – зазначив колишній генеральний прокурор.

При цьому Піскун заявив, що у випадку, якщо буде встановлено їхнє незаконне перебування, іноземні громадяни повинні бути депортовані з території України.

"Я впевнений, що ця акція матиме дуже великі негативні наслідки для влади в України", – заявив Піскун.

Він також сказав, що не має в своєму розпорядженні якихось висновків щодо роботи правоохоронців і прокуратури щодо ситуації у Феодосії. "А давно треба було почути думку прокуратури з даного приводу", - переконаний Піскун.

Разом з тим член політради партії "Пора" Андрій Юсов зазначив, що "Шуфрич ще з часів Мукачівських подій відомий тим, що не бачить, не хоче і не вміє говорити правди".

"Якщо він називає добре загартованих молодиків у шкіряних куртках і вибритою головою жінками пенсійного віку, то в нього є проблеми з зором", - цитує його слова прес-служба "Пори" .

УНІАН

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування