Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Тимошенко назвала Мороза продажним і безхребетним?

Понеділок, 10 липня 2006, 16:31

Лідер БЮТ Юлія Тимошенко вважає нову коаліцію нелегітимною і заявляє про перехід до радикальних методів протидії.

"Ми переходимо в радикальну боротьбу, ми не дамо сьогодні залишити Україну в тому горі, в яке її завели продажні та безхребетні політики", - сказала вона після засідання фракцій БЮТ та "Нашої України".

За словами Тимошенко, фракція БЮТ усіма законними методами буде боротися за те, щоб "така коаліція не жила".

До того ж лідер БЮТ в черговий раз висловила свої особисті наполягання на дострокових парламентських виборах.

"Наша фракція ще буде це питання обговорювати, але моя особиста позиція – це дострокові вибори парламенту", - заявила Тимошенко.

"І якщо хтось скаже, що вже втомився від цієї постійної політичної боротьби, я і моя команда теж втомилися, але іноді потрібно чіткі рішення приймати. З такою коаліцією майбутнього в України немає, і навіть натяку на майбутнє в нашого народу немає", - додала вона.

За словами Тимошенко, коаліція у складі Партії регіонів, СПУ та КПУ не є легітимною не лише з політичних, але й з моральних причин.

"Фракція СПУ декларувала помаранчеві цінності, а сьогодні вони підтримали клан. Комуністи декларували комуністичну ідеологію, а зараз практично підтримали олігархів", - заявила Тимошенко.

"Люди за комунно-кримінальну коаліцію не голосували", - сказала вона, додавши, що через порушення всіх процедур і термінів створення коаліції юридичної легітимності також немає.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування