Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Мороз не поспішає. Депутати лікуються і готуються до побоїща

Вівторок, 11 липня 2006, 17:27

Засідання Верховної Ради, яке мало відновитись о 16:40, не розпочалося, а спікера Верховної Ради Олександра Мороза немає в сесійній залі.

Станом на 17:15 сутички в залі поновилися. Соціалісти забрали у депутатів від фракції БЮТ кілька мегафонів.

Вони також продовжують знаходитись в ложі блоку Юлії Тимошенко. Соціаліст Микола Рудьковський перевдягнувся в іншу сорочку, оскільки перед перервою в сутичці його сорочку порвали. Також у футболки перевдягнулися й деякі інші депутати.

"Регіонали" перебувають у проході між ложами та біля ложі спікера. Тимчасово виникають бійки. Так, сутичка виникла між бютівцем Сергієм Сасом та соціалістом Василем Волгою, коли той намагався забрати у члена БЮТ мегафон.

Деякі парламентарії вже зверталися по медичну допомогу. Так, члену БЮТ Максиму Луцькому під час бійки ушкодили праву руку, а в медпункті парламенту йому попередньо поставили діагноз "вивих". Зараз депутат видалився з залу для того, щоб пройти рентгенодіагностику.

Фото УНІАН
Також, за словами бютівця Андрія Шевченка, депутати від фракції Партії регіонів не пускають до дипломатичної ложі представників дипломатичних місій.

Так, заступник посла Великої Британії Мартін Харіс зміг потрапити до дипломатичної ложі тільки після втручання інших народних депутатів.

Як відомо, в тому ж секторі, де знаходиться дипломатична ложа, розташована система "Рада", яку з вечора понеділка охороняють депутати від фракції Партії регіонів.

"Українська правда", УНІАН, Ліга

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування