Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Луценко думає, що Ющенко не внесе Януковича

Четвер, 13 липня 2006, 20:31

Міністр внутрішніх справ Юрій Луценко вважає, що наступним прем’єром має стати компромісна фігура.

Про це він заявив в ефірі каналу "1+1".

"Я впевнений, що президент Ющенко як глава всієї України не внесе у парламент кандидатуру, яку не приймає половина України. В даному випадку – Януковича", - сказав Луценко.

"Якщо досить мудрості у двох сил правого і лівого берега для того, щоб знайти компромісну фігуру, якщо вони думають про Україну, я певен, що буде абсолютно інша кандидатура, але вона має бути такою, щоб пів-України з того чи іншого боку не відчували себе в ситуації програшу", - додав міністр.

На питання, чи може це бути його кандидатура, Луценко висловив сумнів, додавши, що частина країни вважає його "помаранчевим людожером".

"Мені 41 рік, в мене усе ще попереду", - зазначив міністр.

На питання, до якої політичної сили він приєднається на наступних виборах (оскільки він вийшов з СПУ), Луценко висловив сумнів, що такі вибори відбудуться найближчим часом.

"Ціна нових виборів 0,5 мільярда гривень, це майже половина того, що заборгувала Україна по зарплаті 300 000 своїх громадян. Це останній вихід, якщо не складеться інша ситуація", - зазначив він.

Міністр також висловив бажання продовжити працювати міністром.

На питання, що він робитиме, якщо надійде наказ розігнати намети на Майдані, Луценко відповів, що не виконає цей наказ. Він також висловив упевненість, що президент Віктор Ющенко, який є продуктом Майдану, ніколи такий наказ не віддасть.

Також міністра спитали про розслідування побиття оператора СТБ, на що той повідомив, що міліція взяла свідчення у журналістів і намагається взяти їх у депутата Калашникова, після чого передасть справу до прокуратури.

Міністр також висловив думку, що в справі досить доказів для порушення справи.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...
Реклама: