Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

"Антикризовики" в один голос заговорили про переворот

Субота, 15 липня 2006, 15:58

Голова політради Партії регіонів Микола Азаров вважає, що будь-які "спроби визнати більшість нелегітимною означають державний переворот в країні з усіма наслідками, що випливають звідси".

"Тому гарячі голови, які закликають до загострення конфлікту, забувають, що вони йдуть проти Конституції", – цитує Азарова прес-служба партії.

Він також підкреслив, що обрання Олександра Мороза на пост спікера парламенту відбулося абсолютно легітимно. "Питання про нелегітимність обрання Мороза Головою Верховної Ради не стояло, не стоїть і не стоятиме на порядку денному, це однозначно", – підкреслив він.

Водночас лідер Компартії Петро Симоненко вважає, що "найбільш дестабілізуючим фактором суспільно-політичного життя України сьогодні виступає президент Віктор Ющенко".

Лідер комуністів підкреслив, що саме Ющенко разом з очолюваної їм "Нашою Україною" зруйнував "помаранчеву" коаліцію, а тепер намагається зруйнувати Антикризову коаліцію заради збереження в своїх руках всієї повноти державної влади.

"Причина політичної істерії, яку сьогодні розгорнули "помаранчеві", закликаючи до розпуску Верховної Раду, полягає в тому, що вони не змогли створити свою коаліцію, пересварившись через владні портфелі. А ми, відкинувши вузькополітичні інтереси, поставивши на перше місце інтереси людей і держави – змогли", - сказав він.

"Зухвалість і нахабність поведінки "помаранчевих" свідчить про їхню неповагу до волі народу України, яку він висловив 26 березня", - цитує Симоненка прес-служба КПУ.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Реклама: