Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Литвин пророкує Ющенку важкі часи

Вівторок, 18 липня 2006, 17:25

Екс-голова Верховної Ради, лідер Народної партії Володимир Литвин не виключає, що восени політичні сили ініціюватимуть проведення дострокових президентських виборів.

Таке припущення Литвин висловив у вівторок на прес-конференції в Києві, передає УНІАН.

"Очевидно, що у нас, хочуть цього політики чи ні, буде сформована широка коаліція, яка представлятиме інтереси і БЮТ, і "Нашої України",- сказав він.

"Дисципліна там буде жорсткішою, але результативних дій чекати на сьогоднішній день складно, тому що протистояння триватиме, і вже восени політичні процеси будуть переведені в інше русло – дострокове проведення виборів президента", - сказав Литвин.

Екс-голова Верховної Ради вважає, що свою вимогу про проведення дострокових президентських виборів політичні сили мотивуватимуть тим, що "президент не впливає на процеси, оскільки він не є провідною політичною силою і провідним політиком, не може виконувати свої обов`язки".

"Це провокуватимуть якраз ті політичні сили, які зараз вимагають дострокових парламентських виборів", - припустив він.

"Дострокових виборів у парламент не буде. Тим більше, що опозиціонери вже змирилися і беруть участь у розподілі посад, які їм пропонуватимуться. Але якщо будуть дострокові вибори, то одночасно – і у Верховну Раду, і вибори президента", - впевнений Литвин.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування