Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

ЯНУКОВИЧ В ЧЕТВЕР ПРОПОНУВАТИМЕ СЕБЕ ЮЩЕНКУ

Середа, 19 липня 2006, 19:28

Президент Віктор Ющенко в четвер о 10:00 ранку має намір зустрітися з лідером Партії регіонів Віктором Януковичем для обговорення питання його ймовірного прем'єрства.

Про це повідомила член політради Партії регіонів Раїса Богатирьова по завершенню зустрічі з "героями України", які є прихильниками антикризової коаліції.

"Президент сказав, що він отримав рішення Верховної Ради щодо кандидатури Януковича на посаду прем'єра. Він буде мати зустріч завтра з Віктором Януковичем", - сказала Богатирьова.

Також Богатирьова висловила впевненість у тому, що антикризова коаліція "швидко просунеться у формуванні уряду і формуванні ефективного механізму управлінської системи влади".

Крім цього, за словами Богатирьової, під час зустрічі депутатів з президентом у середу обговорювалися також питання ймовірного розширення коаліції.

"Президент бачить вихід із ситуації в зміцненні коаліції, яка сьогодні створена в парламенті та в розширенні цієї коаліції", - заявила Богатирьова.

На запитання чи ведуться переговори з "Нашою Україною" щодо входження в коаліцію Богатирьова сказала: "Ведуться. Вони ніколи не припинялися", не уточнивши, хто саме веде переговори від "Нашої України".

"Українська правда"

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування