Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Луценко розповів, що забрав з політики майже всі клани

Четвер, 20 липня 2006, 14:29

Міністр внутрішніх справ Юрій Луценко констатує поліпшення криміногенної ситуації в Україні за останні півроку.

Про це він заявив на засіданні колегії міністерства за підсумками діяльності органів внутрішніх справ у першому півріччі 2006 року в четвер у Києві.

"МВС одержало країну, у якій цілком панували п'ять напівкримінальних кланів, на озброєнні яких кримінальні угруповання, а також політичний вплив на рішення тих чи інших соціальних питань", - сказав він.

"На сьогодні більшість з тих організованих політичних угруповань прибрані з політичного, економічного життя країни", - додав Луценко.

За його словами, у результаті різко покращилася криміногенна ситуація в Україні. "Ми з гордістю можемо заявити, що життя в Україні стало безпечнішим", - заявив міністр.

Голова МВС повідомив, що за звітний період на 20% зменшилася кількість зареєстрованих кримінальних злочинів, на 27% зменшилася кількість тяжких і особливо тяжких злочинів, кількість нерозкритих злочинів зменшилося на 30%.

Луценко також висловив подяку своїм підлеглим і повідомив, що підписав наказ про нагородження всіх начальників обласних управлінь і всіх служб МВС за самовіддану роботу у забезпеченні безпеки українського народу.

Також він повідомив, що подав президенту представлення про присвоєння генеральських звань усім начальникам обласних управлінь.

"Інтерфакс-Україна"

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування