Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Пинзеник залишить Азарову хороший спадок

Четвер, 20 липня 2006, 20:13

Міністр фінансів Віктор Пинзеник відкидає звинувачення голови бюджетного комітету Миколи Азарова в відсутності коштів для виплати пенсій.

Про це він заявив в ефірі каналу 1+1.

"Ми чуємо такі розмови кожен місяць, особливо під час політичних катаклізмів. В нас немає жодних невиплачених зобов'язань по соціальних виплатах, ми вчасно фінансуємо все. І там де треба реакцію додаткову – ми це робимо щомісяця", - наголосив міністр.

"Поки я міністр фінансів – ніяких проблем з пенсіями не буде", - додав Пинзеник.

Як відомо, Азаров заявив, що дефіцит Пенсійного фонду становить приблизно 20 мільярдів гривень.

На закид опонентів, що в бюджетній резолюції немає конкретних цифр, Пинзеник порадив не плутати резолюцію з проектом бюджету.

"Ми завершили півроку з повністю виконаним бюджетом, ми зменшили борг країни на 3 мільярди гривень і дефіцит бюджету є значно меншим, ніж це передбачає закон про державний бюджет", - відповів міністр на питання, який він спадок залишає своїм наступникам.

На питання, хто буде його наступником на посаді, Пинзеник сказав, що "в уряді має грати команда".

"Одна людина в уряді мало що може змінити, і дуже важливо, щоб це була професійна порядна команда, об'єднана однією ціллю. Я б дуже не хотів, щоб цією ціллю були корпоративні інтереси", - наголосив Пинзеник, який був міністром фінансів в урядах Тимошенко та Єханурова.

Українська правда

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Реклама: