Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

"Нашій Україні" радять не вірити у "заколисуючі розповіді" Януковича

Понеділок, 24 липня 2006, 12:33

Фракція БЮТ ухвалила звернення до фракції "Наша Україна" з пропозицією приєднатись до ініціативи про дострокове складення депутатських повноважень.

"Ми закликаємо усіх народних депутатів з "Нашої України" приєднатися до нашої ініціативи, скласти депутатські мандати і таким чином довести недієздатність нинішньої Верховної Ради", - зазначила Тимошенко.

"Складення депутатських повноважень більш ніж третиною народних обранців дає ще одну, крім уже існуючих, конституційну підставу президенту призначити дострокові вибори, і в результаті народного волевиявлення країна отримає склад парламенту, який реально відображатиме інтереси громадян", - підкреслила лідер БЮТ.

Тимошенко також зазначила, що треба дати можливість народу самостійно "прибрати з Верховної Ради зрадників та політичних корупціонерів".

БЮТ закликає депутатів "Нашої України" не вірити в "заколисуючі розповіді" про те, що прихід Януковича до влади не несе жодної загрози, що Партія регіонів не встигне накоїти лиха, бо керуватиме країною недовго.

За словами Тимошенко, для того, щоб "видавити" Партію регіонів з влади, можуть знадобитися десятки років і ще один подвиг усієї України.

"Сьогодні лунають відверті погрози на адресу президента про імпічмент і відсторонення його від влади. Не криючись, головні керманичі антикризової коаліції заявляють про бажання збільшити кількість коаліціантів до 300 депутатів - конституційної більшості, яка матиме право вносити зміни до Основного Закону аж до ліквідації інституту президентства", - наголосила лідер БЮТ.

У зверненні наголошується, що заклик скласти депутатські мандати – це не популізм і не акт відчаю, а абсолютно виважений, цивілізований і законний крок для відведення загрози від України.

Як відомо, в понеділок члени фракції БЮТ підписались під документом, який засвідчує їхню готовність скласти з себе депутатські повноваження (у цій фракції 125 депутатів).

УНІАН

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування