Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

У ЯНУКОВИЧА ДУМАЮТЬ, ЩО КРАВЧЕНКА ВБИВ ТУРЧИНОВ?

Вівторок, 25 липня 2006, 10:41

Партія регіонів вимагає проведення розслідування про причетність екс-голови СБУ Олександра Турчинова до вбивства екс-міністра МВС Юрія Кравченка.

Про це заявив "регіонал" Тарас Чорновіл з трибуни парламенту у вівторок.

"Партія регіонів настоює, щоб генпрокуратура негайно поновила розслідування про смерть колишнього міністра внутрішніх справ Юрія Кравченка. Я нагадую, що одним з перших, хто був на місці загибелі Кравченка та потім наполегливо розповсюджував інформацію про його самогубство, був колишній голова СБУ Олександр Турчинов", - зазначив він.

"Ми хочемо знати, чи причетний Турчинов до вбивства Кравченка", - наголосив він.

Чорновіл також заявив, що "Турчинов зробив все для гальмування розслідування справи про вбивство Георгія Гонгадзе, фактично попередивши генерала Пукача про можливість затримання".

"Завдяки Турчинову Пукач зник, і справа стоїть на місці. Чи не пов’язано це з загибеллю міністра? Сьогодні можемо також говорити і про прив’язку двох справ: справи Гонгадзе і справи про загибель В’ячеслава Чорновола, оскільки ті фігуранти, які зникають, є в них спільні", - зазначив Чорновіл.

Чорновіл також висловив думку, що заяви бютівця Олега Ляшка про існування запису розмов, що підтверджують підкуп Партією регіонів соціалістів за 300 мільйонів доларів, "є спробою відвернути увагу суспільства від поновлення розслідування прокуратури справи про вбивство Кравченка"

"Українська правда"

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...
Реклама: