Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

ЮЩЕНКО НЕ ЙДЕ НА КРУГЛИЙ СТІЛ, АНОНСОВАНИЙ МОРОЗОМ

Середа, 26 липня 2006, 10:07

У графіку президента Віктора Ющенка на середу не передбачено його участі в проанонсованому представниками Верховної Ради круглому столі в Маріїнському палаці.

Прес-служба президента наголошує, що про всі ініціативи президента, заходи з його участю, час і місце їх проведення оголошує секретаріат президента.

Як відомо, у вівторок голова Верховної Ради Олександр Мороз оголосив про проведення у середу круглого столу для вирішення політичної кризи в Україні.

За його словами, за дорученням парламенту він двічі спілкувався з Віктором Ющенком з питання необхідності обговорити політичну і політико-правову ситуацію в Україні.

Мороз відзначив, що ці бесіди з президентом завершилися тим, що була підтримана думка про необхідність "шукати взаєморозуміння в суспільстві".

За його словами, президент запропонував провести "круглий стіл" для того, щоб обговорити ситуацію, що склалася в країні.

Водночас віце-спікер Адам Мартинюк заявив у середу, що "ініціатором круглого столу виступає президент, а Олександр Мороз лише оголосив про цю ініціативу".

Як відомо, Ющенко виступав з ініціативою проведення круглого столу за його участі ще наприкінці червня.

Однак тоді переговори відбувалися в парламенті без його участі.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування