Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Кабмін віддав Мінфіну роботу СБУ

Вівторок, 4 липня 2006, 14:32

Кабінет міністрів передав від Служби безпеки України Міністерству фінансів функції контролю за виробництвом голографічних елементів для захисту документів і товарів.

Про це сказано в постанові Кабміну № 895 від 3 липня, повідомляють Українські новини.

Зокрема, Кабмін поклав на Мінфін функції з реалізації держполітики в сфері розробки і виробництва голографічних захисних елементів, державного контролю і координації діяльності державних органів у цій сфері, встановлення порядку виробництва, обліку і проведення сертифікаційних іспитів, їхньої закупівлі для державних потреб.

Реклама:

У той же час Кабмін зберіг за СБУ функції контролю за використанням, ввозом, вивозом голограм, координації діяльності держорганів у цій сфері, встановлення порядку їх введення.

Кабмін доручив СБУ забезпечити передачу Мінфіну документів і матеріалів, пов'язаних з покладеними на Мінфін функціями.

Ця постанова набирає сили через 3 місяці з дня опублікування.

ВІДЕО ДНЯ

Як повідомлялося раніше, Міністерство економіки ініціювало передачу від СБУ Мінфіну функцій контролю за виробництвом голографічних елементів для захисту документів і товарів.

З 2000 року СБУ уповноважена здійснювати державну політику голографічного захисту. Однак у червні 2005 року СБУ звернулася до президента і прем'єр-міністра з проханням передати ці повноваження іншому відомству.

Документи і товари захищаються голографічними елементами з метою запобігання поширення контрафактної продукції і підробки документів, а також для захисту українського ринку від неякісних товарів.

Обком

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування