Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Черновецький таки числиться серед учасників п'яної бійки в Одесі?

Вівторок, 4 липня 2006, 15:35

У МВС не називають прізвищ осіб, що вчинили бійку в одеському клубі "Ібіца", та не коментують інформацію ЗМІ про нібито участь у цьому інциденті сина Київського мера Степана Черновецького.

У той же час, за словами інформованих джерел у правоохоронних органах, серед учасників інциденту в клубі значиться Степан Черновецький.

Згідно з їх інформацією, 2 липня о 5.35 ранку в чергову частину Одеської міліції надійшло повідомлення про те, що до міської клінічної лікарні з пляжу "Аркадія" були доставлені троє громадян 1981-1978 років народження, які в нічному клубі "Ібіца" одержали тілесні ушкодження.

У той же час, 2 липня о 6.00 до міліції звернувся начальник безпеки нічного клубу "Ібіца" із заявою вжити відповідних заходів до невідомих осіб, що у ніч на 2 липня вчинили бійку і нанесли тілесні ушкодження працівникам охорони клубу.

У ході перевірки цієї інформації було встановлено, що протиправні дії вчинила група осіб у складі 8-10 чоловік, що відпочивала в цьому барі.

За інформацією охоронця було встановлено, що ця група, перебуваючи в стані алкогольного сп'яніння, "чіплялася до відвідувачів, грубо лаялася і на зауваження персоналу не реагувала".

Крім того, на вимоги охорони клубу ця група поводилася "неадекватно". У той же час коли охорона спробувала "попросити людей залишити заклад" вони чинили їм опір.

За фактом протиправних дій, вчинених групою невідомих осіб, міліція порушила кримінальну справу за хуліганство.

Обком з посиланням на УНІАН

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...
Реклама: