Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Затулін знову вирішив влізти в українські справи

Вівторок, 4 липня 2006, 17:06

Депутат Держдуми Костянтин Затулін наполягає на тому, що відмова від визнання російської мови регіональною поглиблює політичну конфронтацію в Україні.

"Відмова від визнання права мільйонів жителів України на рідну їм російську мову поглиблює сьогоднішню політичну конфронтацію і заводить її в глухий кут", - говориться в заяві Затуліна, розповсюдженій у вівторок.

"Я не вважаю, що надання російській мові статусу регіональної в Луганській, Харківській й у низці інших областей і міст України — це крок до її розколу", - заявив він.

За його словами, якщо курс "помаранчевої" влади в нинішньому його виді продовжиться, то не можна гарантувати, що не поглибиться розкол між Сходом і Заходом країни.

"Головну відповідальність за цей розкол несуть "помаранчеві", що виявились не лише нездатними за півтора роки об'єднати країну, але і такою, що посилює сьогоднішню політичну кризу своїми діями і заявами", - вважає він.

Нещодавно у зв’язку із антиукраїнськими заявами Затуліну був заборонений в'їзд на територію України терміном на 5 років.

"Українська правда"

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування