Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Луценко пропонував Ющенку людей з його оточення

П'ятниця, 11 серпня 2006, 13:20

Міністр внутрішніх справ Юрій Луценко заявляє, що президент просив його залишитись на посаді, оскільки не бачив підстав змінювати міністра внутрішніх справ.

"Я пропонував президенту дві цивільні кандидатури на посаду міністра МВС. Увечері 3 серпня я був поставлений перед фактом, що президент вніс до ВР саме мою кандидатуру кандидатом на посаду міністра МВС", - розповів Луценко на прес-конференції в пятницю.

"Зранку 4 серпня я подав президенту заяву про самовідвід, однак вона, як стало відомо пізніше, не була прийнята", - додав він.

Реклама:

Луценко розповів, що президент сказав, що не бачить підстав змінювати міністра внутрішніх справ.

"Бо в цілому задоволений і діяльністю, і енергією, і планами, які я мав на роботу МВС до формування уряду Януковича", - пояснив Луценко.

"Президент вважає, що мої особисті політичні симпатії мають поступитися місцем роботи в ім'я служби і в ім'я безпеки громадян. Так вважає голова держави. Власне до цього висновку прийшов і я", - наголосив Луценко.

Він також відмовився назвати імена тих людей, яких пропонував президенту на свою посаду.

ВІДЕО ДНЯ

"Адже обидва вони займають серйозні посади. Я назвав саме тих двох, хто близький до президента і хто міг би бути моїми політичними правонаступниками на цій посаді. Президент вирішив інакше", - зазначив Луценко.

"Українська правда"

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування