Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Луценко думає, що Янукович ще не вивчив термінологію

П'ятниця, 11 серпня 2006, 14:15

Міністр внутрішніх справ Юрій Луценко не вважає, що прем’єр-міністр Віктор Янукович уже намагається встановити контроль над його відомством.

Так він роз'яснив журналістам заяву Януковича у понеділок, що він буде розширювати в рамках повноважень Кабміну структуру, яка буде "займатись і фактично створювати перехідну модель майбутньої співпраці Кабінету міністрів і Міністерства внутрішніх справ".

Луценко назвав це помилкою в термінології, яку допускають новопризначені керівники.

Він нагадав, як сам робив помилки в юридичних і політичних дефініціях, коли прийшов на посаду.

"Такі помилки зрозумілі для будь-якої людини, яка починає займатися справою і не має часу вникнути в термінологію", - зазначив Луценко.

За словами Луценка, прем’єр мав на увазі, що саме Кабмін згідно із законом несе відповідальність за стан громадського порядку та забезпечення законності.

"На підставі цього він хоче посилити роль управління, яке давно існує в складі Кабінету міністрів. Для більшого посилення він бере туди загальновизнаного професіонала Володимира Радченка, який був і міністром внутрішніх справ, і головою СБУ і секретарем РНБО", - зазначив Луценко.

Він також наголосив, що не буде проти пришвидшення реформування всієї системи правоохоронних органів задля підвищення її ефективності.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування