Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Путін провів для Януковича лікнеп з відвідування базарів

Середа, 16 серпня 2006, 15:21

Глави держав ЄврАзЕС, президент Вірменії Роберт Кочарян і прем'єр-міністри Росії та України Михайло Фрадков і Віктор Янукович відвідали таджицький сільськогосподарський ярмарок.

Ярмарок, розміщений на площі перед морським вокзалом міста Сочі, запрацював в середу о 12.30, і до приїзду високих гостей із продукцією сільського господарства Таджикистану вже ознайомилися жителі Сочі і відпочиваючі, повідомляють РИА Новости.

Таджикистан представив те, чим республіка "може пишатися - дині, кавуни, виноград, гранати, груші, яблука, персики, величезних розмірів цибуля".

В окремій частині ярмарку таджицькі кухарі готували страви національної кухні - самсу, плов, шашлик, таджицький хліб. На спеціально встановленій сцені виступали таджицькі артисти.

Глави держав пройшлися по рядах ярмарку, спробували фрукти, поспілкувалися з відвідувачами. Володимир Путін сфотографувався з дівчинкою, яка попросила про це.

Потім президент Росії виступив з коротким привітальним словом до гостей ярмарку і подякував президенту Таджикистану за організацію цього свята. Також Путін подякував меру Сочі за допомогу в організації заходу.

У свою чергу президент Таджикистану подякував усіх, хто прийшов на ярмарок, за увагу до таджицьких сільгоспвиробників.

Після виступу Емомалі Рахмонова слово знову взяв Путін. Він порадив відвідувачам ярмарку чинити так, як це робив президент Казахстану, обходячи ряди.

"Якщо по одній ягідці куштувати, то і купувати вже нічого і не треба", - пожартував Путін. "Це східна хитрість", - відповів йому Нурсултан Назарбаєв.

Як відомо, під час президентської передвиборної кампанії Янукович часто відвідував ринки міст, до яких приїжджав для агітації.

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Реклама: