Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Бродський остаточно посварився з Тимошенко і дав їй 10 днів

Понеділок, 21 серпня 2006, 15:31

Депутат Черкаської міськради Сергій Одарич та депутат Київради Михайло Бродський звернулися до Юлії Тимошенко та інших членів Ради БЮТ з проханням відреагувати на порушення закону, що чиняться членами Блоку в Черкасах.

З метою звернення уваги керівництва БЮТ на події в Черкасах Бродський припинив своє членство в партії ВО "Батьківщина". У разі відсутності реагування на це звернення Бродський пообіцяв заявити про свій вихід з БЮТ.

Зокрема, Бродський і Одарич звинувачують члена БЮТ, голову Черкаського міськтервиборчкому Чуба у визнанні недійсними повторних виборів Черкаського міського голови 18 червня 2006 року.

"І саме діяльність висуванців БЮТ, що нині працюють у Черкаській міській територіально-виборчій комісії, призводить до зриву чергових, третіх за цей рік виборів Черкаського міського голови", - йдеться у зверненні.

Крім того, представників БЮТ звинувачують у причетності до підробки виборчих документів у квітні 2006 року.

Одарич та Бродський також нагадують, що місцеві партійні організації–засновники БЮТ жодним чином не відреагували на арешт правоохоронними органами депутата Придніпровської райради м. Черкаси, члена ВО "Батьківщина" і фракції БЮТ, який визнав свою участь у розбійному нападі і пограбуванні вантажного автомобіля у складі організованої злочинної групи і який досі лишається членом БЮТ.

"Крім того, секретар Черкаської міської ради – член ВО "Батьківщина" Каленчук подав на посаду заступника Черкаського міського голови кандидатуру, яку газета "Бізнес" та сайт "Україна кримінальна" протягом останніх років неодноразово називали одним з лідерів київського криміналітету", - йдеться у зверненні.

Також, за словами авторів, в порушення "Положення про фракцію БЮТ у Черкаській міській раді" виключенні з фракції БЮТ депутати Одарич С.О., Ліходькін О.О., Миколенко В.О.

Одарич та Бродський нагадують керівникам БЮТ, що проти членів ТВК і службових осіб міськвиконкому, причетних до зриву виборів 18 червня, порушено кримінальну справу, а також створено спеціальну слідчу комісії Верховної Ради України, що вивчатиме політичну ситуацію в Черкасах.

"Ми маємо неспростовні докази того, що кожен з вас добре обізнаний з подіями в Черкасах і причетністю членів БЮТ до протиправних дій", - пишуть Одарич та Бродський у відкритому листі.

Депутати просять відреагувати на звернення протягом 10 днів і проінформувати їх про прийняті Радою Блоку рішення до 1 вересня 2006 року.

У випадку чергового замовчування проблем та ігнорування цього звернення Одарич та Бродський залишають за собою право вважати, що всі вказані події відбувалися за прямими вказівками керівництва БЮТ і отримали його схвалення.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування