Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Чорновіл цікавиться, хто підпише коаліцію від "Нашої України"

П'ятниця, 4 серпня 2006, 18:38

Депутат Тарас Чорновіл заявляє, що "Наша Україна" повинна оголосити список своїх депутатів, що підпишуть коаліційну угоду.

Про це він сказав в інтерв'ю журналістам у п'ятницю.

"Ми чекаємо від "Нашої України" нарешті відкрито сказати, скільки людей підпишуть коаліційну угоду", - сказав Чорновіл.

Він відзначив, що в такий спосіб стане зрозуміло, скільки народних депутатів від "Нашої України" проголосують за кандидатуру Віктора Януковича на прем'єр-міністра.

"Крім тієї групи людей, яка за визначеними мотивами чітко заявила, що вони в "Нашій Україні" йдуть в опозицію, що вони, залишаючись у своїй фракції, нізащо не будуть голосувати і вступати в коаліцію, велику кількість членів "Нашої України", за нашими даними, не підписували ще коаліційної угоди", сказав Чорновіл.

Він підкреслив, що хотів би, щоб "Наша Україна" не звинувачувала Партію регіонів у зриві домовленостей, "а виконувала усі свої зобов'язання так, як їхні виконуємо ми".

Також Чорновіл відзначив, що в ході першого голосування щодо кандидатури на суддю КС Петра Стецюка велику частину голосів дала саме Партія регіонів. Голосів "Нашої України" було небагато. "Інше ми додамо в другому голосуванні в повному складі. Проблем більше немає", - сказав він.

"Інтерфакс-Україна", Обком з посиланням на Ліга

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Реклама: