Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Гриценко уже взявся до роботи

Субота, 5 серпня 2006, 15:33

Міністр оборони Анатолій Гриценко у суботу провів першу нараду з керівним складом оборонного відомства та генштабу Збройних Сил.

Як повідомляє прес-служба міністерства, Гриценко висловив сподівання, що бюджетна резолюція, прийнята Верховною Радою, буде виконана, особливо в частині, що стосується забезпечення діяльності Збройних Сил.

"Це – їхнє фінансування на рівні 2% від ВВП та ліквідація з 1 січня наступного року дисбалансу у грошовому забезпеченні військовослужбовців силових структур", - наголосив відкриваючи нараду Гриценко.

Міністр оборони поставив завдання на найближчий місяць, визначивши основні пріоритети.

Зокрема, він доручив своїм заступникам та начальнику генерального штабу відпрацювати нормативно-правову базу положень про види Збройних Сил, зміни до організаційно-штатних структур визначених установ та підрозділів, а також проекти документів, які мають увійти до програми дій новосформованого уряду.

Гриценко також дав доручення відпрацювати методики розрахунків витрат бюджетних коштів у персоніфікованому варіанті.

Він запропонував долучити до розробки та відпрацювання такої методики розрахунків фахівців Київського Національного університету ім.Т.Г. Шевченка та інших профільних наукових установ.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування