Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Тимошенко думає, що Ющенка шантажували

Неділя, 6 серпня 2006, 14:53

Лідер БЮТ Юлія Тимошенко припускає, що президент Віктор Ющенко ухвалив рішення про подання кандидатури прем’єра Віктора Януковича до парламенту під дією шантажу.

У суботу ввечері в ефірі Радіо "Свобода" вона зазначила, що для оголошення дострокових виборів президент повинен був мати свободу для ухвалення рішень.

"Тобто не бути залежним від людей, які знають про нього інформацію чи володіють про нього якимись закритими даними", - пояснила Тимошенко.

На уточнююче питання, чи вважає вона, що президента шантажували, лідер БЮТ сказала: "Я не виключаю цього. Ви не думайте, що політичний світ аж такий рожевий". "Там жорстка і абсолютно аргументована розмова", - додала вона.

Тимошенко також ще раз заявила, що "у політичну кров, може не дуже чисту, але в політичну кров влили за обсягом просто безпрецедентні фінанси".

"За різними прогнозами, починаючи з парламентської виборчої кампанії, це близько мільярда доларів вже є", - уточнила вона.

"І якщо ми говорили про те, що мільярд доларів Донецька політична група вже влила в політику, то, безумовно, вони почнуть відпрацьовувати ці вкладення не втрачаючи жодної години", - вважає Тимошенко.

"До речі, в тому і є моя надія, що ця так звана група, яка прийшла, довго не протримається. Тому що вони навіть години не зможуть протриматися, щоб не покривати свої видатки та витрати на всі ці політичні, я би сказала, коаліції", - додала лідер БЮТ.

"Я думаю, саме їхні дії, які спрямовані на те, щоб швидко і в достатньо великому обсязі заробити, просто покажуть сутність цієї політичної сили в країні", - підкреслила Тимошенко.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...