Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Тимошенко в уряді не вистачає тільки Чикотила

Неділя, 6 серпня 2006, 16:03

Лідер БЮТ Юлія Тимошенко вважає "вражаючим" новий склад уряду.

"Я себе спіймала на думці, коли оголосили склад уряду, що мене вже мало чим можна здивувати. Практично, це не можливо", - сказала вона в суботу в ефірі Радіо "Свобода".

"Не знаю, може ще б Чикотило непогано виглядав у міністерстві освіти, це непогано було б... Але думаю, і той склад, що є, також вражаючий", - зазначила Тимошенко.

"Як мінімум – пан Бойко, який посів крісло глави мінпалива та енергетики, до того був керівником НАК "Нафтогазу України", - зазначила лідер БЮТ.

"Я не буду говорити про кримінальні справи, Бог з ним, але він був якраз ініціатором і одним з тіньових далеких співзасновників "РосУкрЕнерго", яку потім успадкувала команда президента, і яка, до речі, призвела (і ця компанія, і весь цей проект) до підвищення ціни на газ майже вдвічі. І як наслідок сьогодні підвищуються всі тарифи для населення", - сказала вона.

"Я можу твердо сказати, що будь-яку людину здивує прихід до влади в Кабміні, у фінансову сферу, тієї людини, яка стояла на чолі відмивання всього податку на додану вартість, який відшкодовували по фіктивному неіснуючому експорту", - сказала Тимошенко, маючи на увазі Миколу Азарова.

"Тільки за 2004 рік ми представили в прокуратуру документів, коли я була прем’єр-міністром, майже на 5 мільярдів гривень. Ця людина сьогодні очолила весь фінансовий сектор", - підкреслила вона.

"Я можу сказати, що сектор, який пов’язаний з транспортом, очолила людина, яка ніколи в житті не бачила транспорту, окрім тільки, коли квиток купувала. І багато інших речей", - сказала Тимошенко.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування