Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Бютівцю рекомендують вибачитися, що не те "зморозив"?

Вівторок, 8 серпня 2006, 11:40

Фракція Соцпартії у Верховній Раді рекомендує депутату БЮТ Олегу Ляшку вибачитися перед спікером Олександром Морозом за обвинувачення в його підкупі.

Про це йдеться в заяві фракції Соцпартії, повідомляє Обком з посиланням на Українські новини.

За словами авторів заяви, лідер БЮТ Юлія Тимошенко була змушена визнати відсутність будь-яких фактів у Ляшка, а його заяву безвідповідальною і такою, що базується на невідомих роздруківках з анонімного Інтернет-сайту.

У заяві фракції сказано, що Генпрокуратура заперечує надання Ляшком доказів.

"Сумно, що джерелом інформації для аналізу політичної ситуації в Україні для БЮТ є Інтернет-сайти з категорії "розваги для дорослих", де також показують порнографічні фільми ніби-то за участю лідерів БЮТ, і виставлені гори низькопробного наклепу на Україну й українську політику", - йдеться в заяві фракції.

Фракція СПУ назвала заяву Ляшка безвідповідальною і нагадала, що опозиція в демократичній державі передбачає конструктивну критику, а не безпардонне хамство.

Раніше Ляшко повідомив, що якийсь співробітник однієї з українських спецслужб передав йому запис телефонних розмов члена Партії регіонів Андрія Клюєва з членом СПУ Миколою Рудьковським, а також з якимсь громадянином Росії на ім'я Рубен.

За словами Ляшка, дані записи свідчать про те, що Клюєв передав Морозу 300 млн. доларів як оплату за розвал коаліції фракцій "Наша Україна", БЮТ і СПУ, а також за ініціювання імпічменту президента Віктора Ющенка, що має розпочатися у грудні.

Він також повідомив, що передав оригінал записів у Генпрокуратуру і залишив собі копію, яку пообіцяв оприлюднити у майбутньому.


Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Реклама: