Черновецький не злізе з крісла до 2011, щоб воно не дісталося Тимошенко

Понеділок, 11 вересня 2006, 10:30

Леонід Черновецький залишиться мером Києва як мінімум до 2011 року, заявляє секретар Київради Олесь Довгий.

"Леонід Михайлович неодноразово наголошував, що залишається мером Києва. Додам – як мінімум, до 2011 року. А якщо комусь дуже вже зараз хочеться балотуватися в мери, то, будь-ласка. Але не в Києві", - сказав він в інтерв’ю УНІАН.

"І ще, хотів би звернутися до наших політичних опонентів: не потрібно гадати на кавовій гущі з приводу тривалості перебування при владі в Києві команди Леоніда Черновецького. Ми прийшли всерйоз і надовго", - додав Довгий.

За його словами, команда Черновецького – "це передусім сплав молодості та досвіду". "Ми хочемо повністю змінити ставлення громадян до владних структур", - сказав він.

Говорячи про опозицію, яка існує до команди Черновецького у Київраді, Довгий зазначив, що вона "необхідна для будь-якої влади".

"Якщо вести мову про Київраду, то, згадайте, з якою агресією депутати з деяких фракцій намагалися тиснути на столичного голову, на мене, як на секретаря Київради. На сьогодні ми порозумілися", - сказав він.

Довгий також заперечив, що команда Черновецького перешкоджає діяльності журналістів, вводячи нові правила спілкування чиновників Київради з пресою.

"Жодної цензури ні в КМДА, ні в Київраді  не існує. Нашій команді від попередників дістався складний управлінський механізм, який через бюрократичну незграбність часто пробуксовує та гальмує", - сказав він.

"Зараз триває кадрове формування нової фахової менеджерської команди, яка відстоюватиме нашу спільну ідеологію", - додав Довгий.

При цьому він піддав критиці деякі ЗМІ, які, за його словами, "вдаються до відвертого чорного піару, дезінформуючи своїх читачів".

"Чому ЗМІ офіційно не оприлюднюють інформацію про своїх реальних власників та їхню політичну приналежність? Чому, нарешті, деякі газети, припускаючись свідомих ляпів, як то – перекручування заяв посадовців, їхніх прізвищ, імен та по батькові, навіть не вважають за потрібне вибачитися, а відразу лементують про, начебто, якісь "утиски”?", - зазначив Довгий.

Як відомо, раніше депутат від ПРП в Київраді Володимир Бондаренко припускав, що в разі проведення нових виборів мера Києва на них може балотуватися кандидат від БЮТ або сама Юлія Тимошенко.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
01:42
Окупаційна влада заявила про атаку безпілотників у Севастополі
00:44
Генштаб: на Харківському напрямку Сили оборони відбили вісім атак окупантів
00:22
відеоЗ'явилися супутникові знімки аеродрому Бельбек у Криму після ракетного удару
00:18
БоксЛікар-дієтолог Усика: Зараз біологічний вік Олександра — 22 роки
23:56
ДоповненоУ Харкові повідомляють про влучання "Шахедів". Ворог атакує місто ракетами
23:45
"Формується абсолютно нова катастрофічна свідомість": Розмова з дослідницею Тамарою Гундоровою
23:38
оновлюєтьсяУ повітряному просторі України зафіксували "Шахеди", в Харкові та Полтаві було чутно вибухи
23:36
NYT пише, що деякі країни НАТО обговорюють відправлення військових інструкторів в Україну
23:23
ЗМІ: G7 підтримає план ЄС щодо використання заморожених активів Росії
22:51
Новини економіки 16 травня: погодинні відключення світла, скандал із бронюванням працівників Glovo і Favbet
Усі новини...
Реклама: