Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Тимошенко переманює до себе весь парламент

Понеділок, 11 вересня 2006, 12:32

Лідер БЮТ Юлія Тимошенко заявляє, що веде переговори з представниками усіх політичних сил щодо приєднання окремих депутатів до міжфракційної опозиції.

"Переговори я веду з усіма без виключення народними депутатами в різних фракціях, які готові увійти до міжфракційного парламентського депутатського об'єднання", - сказала вона журналістам на брифінгу після погоджувальної ради в понеділок.

За словами Тимошенко, зустрічі з депутатами не мають прихованого характеру.

"Ми не приховуємо те, що ми хочемо, щоб в парламенті була сильна опозиція, яка не дасть зловживати владою новому уряду".

Водночас, за словами Тимошенко, про ймовірну кількість з інших фракцій в опозиції так само як і про офіційне оформлення опозиційного об'єднання можна буде говорити лише після остаточного формування владної коаліції.

"Поки не сформована до кінця владна коаліція і не підписана остаточно коаліційна угода, важко говорити про формальне оформлення парламентської коаліції", - додала Тимошенко.

На питання, чи є серед депутатів, з якими вона веде переговори, представники Партії регіонів, Тимошенко відповіла: "Звичайно, що Партія регіонів у своєму середовищі має достатньо депутатів, які бачать сьогодні все, що відбувається і хочуть зробити крок до здорової політичної діяльності. Але я думаю, що зараз про цих депутатів говорити зарано".

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування