Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

"Наша Україна" готує Зваричу і Гриценку нові посади

Понеділок, 11 вересня 2006, 14:59

"Наша Україна" ініціює надання міністру оборони та міністру юстиції статусу віце-прем’єрів.

Про це в ефірі НТН розповів лідер Християнсько-демократичного союзу, що входить до Блоку "Наша Україна", Володимир Стретович.

"Наша Україна" виходить з пропозицією створення посад ще двох віце-прем’єрів. Зокрема віце-прем’єра з питань оборони і національної безпеки та військово-промислового комплексу, а також віце-прем’єра з питань правової політики, одночасно міністра юстиції", - сказав Стретович.

За його словами, в самій "Нашій Україні" ведуться дискусії про доцільність такого створення статусу, "і чи потрібно це робити".

Стретович також повідомив, що в разі входження "Нашої України" до широкої коаліції, вона вимагатиме посади голів Фонду державного майна та Антимонопольного комітету.

"Такі питання сьогодні піднімаються. Але я думаю, що спочатку про що домовились, а потім про горезвісніі сфери відповідальності, як пам’ятаєте, липень місяць, які по суті і загубили корабель, який називався демократичною коаліцією", - сказав він.

Водночас Стретович не прогнозує "разючих змін" у кадровому складі уряду у разі входження "Нашої України" до коаліції.

"Відповідно, деякі подвижки можуть відбутися. Тим паче, що сьогодні до перших заступників вже справа дійшла. Це не стосується тих міністерств, де їх очолили представники "Нашої України". Якщо і буде таке, то це введення нових посад, які я згадав, а також оті вакантні, які сьогодні ще залишаються незайнятими можуть відійти до "Нашої України", - сказав він.

У той же час голова ХДС уточнив, що "це прогностичний варіант" і він не впевнений, що він може реалізуватися.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування