Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Тимошенко звинуватила Януковича і Бойка у причетності до "РосУкрЕнерго"

Середа, 13 вересня 2006, 12:03

Лідер БЮТ Юлія Тимошенко звинувачує прем'єр-міністра Віктора Януковича та міністра палива й енергетики Юрія Бойка в отриманні вигоди від діяльності "РосУкрЕнерго".

Про це вона заявила з трибуни парламенту в середу.

Лідер БЮТ знову нагадала про те, що через підвищення ціни на газ, були підвищені тарифи на воду, світло та тепло.

Як і у вівторок, коли лідер БЮТ зробила першу заяву по цінах на газ, вона наголосила, що люди мусять запам'ятати, що "немає нічого спільного між цінами на російський газ і цінами для населення".

"Сьогодні вартість українського газу 114 гривень, а людям продають по 440 гривень. Ціни завищені свідомо, в основі велика газова махінація", - зазначила Тимошенко.

"Почалася вона у 2004 році, коли тодішній президент Кучма, прем'єр Янукович і голова "Нафтогазу" Бойко, вони такою трійкою встановили таку компанію, як "РосУкрЕнерго". Ця компанія поставлена свідомо, щоб знімати залишки грошей, які ще мають люди", - заявила лідер БЮТ.

"І зараз, як і раніше, відношення як до заснування, так і управління нею, мають той же Янукович і Бойко", - наголосила Тимошенко.

За її словами, діяльність "РосУкрЕнерго" потребує втручання спеціальної комісії, яку вона пропонує очолити колишньому голові контрольно-ревізійного управління Миколі Сивульському.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...