Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Підсудний у справі Гонгадзе хоче скоротити строк через інвалідність?

Четвер, 14 вересня 2006, 12:49

Один з підсудних у справі про вбивство Георгія Гонгадзе Микола Протасов отримав третю групу інвалідності.

Про надходження до суду відповідної довідки під час перерви у засіданнях повідомила головуюча на процесі суддя Ірина Григор'єва.

За її словами, документ видано на підставі висновків кардіологічного інституту імені Стражеско, до якого підсудний звертався для медичного обстеження.

У пояснювальній записці сказано, що "Протасов останнім часом постійно скаржився на стан здоров'я і на місце його утримання неодноразово викликалися лікарі". Також в документі вказано, що підсудний висловлював невдоволення кваліфікацією лікарів і наполягав на обстеженні в інституті.

У свою чергу адвокат Мирослави Гонгадзе Валентина Теличенко на питання, чи може підсудний в такий спосіб домогтися пом’якшення вироку, зазначила: "Суд візьме це до уваги всі деталі біографії і стан здоров'я кожного з підсудних".

Тим часом в апеляційному суді розпочався допит свідків, зокрема у четвер почала давати свідчення головний редактор "Української правди" Олена Притула.

На даний момент вона надала інформацію про день зникнення Гонгадзе і про свою участь у пошуку і опізнанні таращанського тіла.

У засіданні оголошено перерву до 13:30 після чого свідок продовжить свою вільну розповідь.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування