Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Такого "дерібану", як у Януковича, Безсмертний не бачив навіть у помаранчевих

Субота, 16 вересня 2006, 16:36

Лідер фракції "Наша Україна" Роман Безсмертний називає кадрову політику уряду Віктора Януковича кадровою люстрацією.

"Те, що ми бачимо сьогодні в діях окремих міністрів, назвати інакше як словом "дерібан" не можу", – сказав він у п’ятницю в ефірі 5 каналу, повідомляє прес-служба партії.

"Тому що такого кадрового "бєспрєдєла", який влаштували зараз, починаючи з посад заступників міністрів і закінчуючи керівниками маленьких і ще менших підприємств, цього не було навіть внаслідок помаранчевої революції", - сказав він.

За словами Безсмертного, "сьогодні цей процес починає набувати характер кадрової люстрації".

"В нинішній ситуації, коли за столом переговорів домовилися будувати довірливі стосунки, то у відповідь на довіру отримали неформальну люстрацію, – за це можна поплатитися досить серйозно", - сказав він.

Безсмертний також висловив думку, що заяви Януковича в Брюсселі з приводу неготовності України приєднатися до Плану дій щодо членства в НАТО "не відповідають тим домовленостям, які досягалися в ході переговорного процесу".

Крім того, за його словами, "поведінка учасників цього процесу на сучасному етапі говорить лише про відносну здатність сучасних політичних еліт до нової моделі Конституції".

Безсмертний зауважив, що Партії регіонів необхідно відповісти на питання: "Вона відстоює ідеали демократії, чи вона відстоює ідеали тоталітаризму?". "Наша Україна" позицію зайняла абсолютно чітку: якомога швидший вступ України до НАТО", - підкреслив Безсмертний.

"Насправді оця невизначеність у Брюсселі – вона є наслідком нерозуміння свого коріння, тому що, якщо це коріння європейське, то ти не будеш мріяти про азіатчину. А якщо незрозуміло, яке то коріння, то і відповіді такі ж абсолютно невизначені", – вважає лідер фракції "Наша Україна".

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування