Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Кабмін влаштував чергову ротацію

Четвер, 21 вересня 2006, 17:33

Кабінет міністрів затвердив Володимира Якубенка на посаді першого заступника голови НАК "Нафтогаз України", а Вадима Українського - на посаді заступника голови цієї компанії.

Таке рішення закріплене постановами Кабміну від 20 вересня, тексти яких розміщені на офіційному веб-сайті уряду в четвер, повідомляє "Інтерфакс-Україна".

Якубенко виконував обов'язки першого заступника голови НАК "Нафтогаз України", а Український - заступника голови НАК із серпня поточного року, після призначення головою цієї компанії Володимира Шелудченка.

Якубенко в 2003-2005 роках очолював раду директорів "Газ України", дочірньої компанії "Нафтогазу України", а Український з липня 2003 року по квітень 2005 року був заступником голови НАК.

У той же час уряд ввів додаткову посаду першого заступника міністра транспорту і зв'язку і призначив на неї гендиректора судноплавної компанії "Каалбай Шиппінг Холдинг Україна" Ігоря Урбанського.

Урбанський народився у 1953 році, балотувався до Верховної Ради нинішнього скликання під №37 у списку Соцпартії, на момент виборів був заступником голови ради директорів ТОВ "Морський Бізнес Центр" (Одеса) і проживав в Одесі.

Його ім'я розглядалося в числі кандидатур на посаду міністра транспорту, на яку в результаті коаліційних домовленостей 4 серпня був призначений член Соцпартії Микола Рудьковський.

Дотепер у Мінтрансзв'язку існувала одна посада першого заступника міністра транспорту, на яку 11 серпня був призначений екс-гендиректор "Укрзалізниці" Володимир Корнієнко.

Також Кабінет міністрів прийняв відставку начальника Державної екологічної інспекції Миколи Кострова і призначив на цю посаду Георгія Псарьова.

Ще одною постановою Кабмін призначив Миколу Антонова заступником начальника Держекоінспекції.

Також Кабмін поновив Миколу Шупеню на посаді заступника міністра юстиції з 2 березня 2006 року. Причини поновлення в постанові не зазначені.


Відповідно до березневої постанови уряду на чолі з Юрієм Єхануровим Шупеня був звільнений у зв'язку з ліквідацією посади. Він знаходився на посаді заступника міністра юстиції з 2003 року. До цього - у 2002-2003 роках - був заступником держсекретаря Мін'юсту.

У той же час уряд звільнив Олега Висоцького з посади голови Держкомітету з питань технічного регулювання і споживчої політики за власним бажанням.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування