Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Ахметов не хоче зливатися з Усмановим

Середа, 27 вересня 2006, 10:28

Компанія "Метінвест", яка керує гірничо-металургійними активами бізнесмена Рината Ахметова, не має наміру найближчим часом йти на злиття з активами російського бізнесмена Алішера Усманова.

Про це "Делу" повідомили у "Метінвесті", коментуючи намір Усманова об'єднати свої гірничо-металургійні активи з українськими компаніями "Метінвест" і "Смарт-груп" Вадима Новинського.

Усманов стверджує, що з обома підприємцями він домовився про проведення оцінки їхніх активів.

"Найближчим часом мета компанії — розвиток власного бізнесу і підвищення його капіталізації", підкреслили у "Метінвесті".

"Ми відкриті для діалогу з усіма ключовими гравцями світового гірничо-металургійного ринку. У той же час жодних домовленостей у сфері злиття і поглинання на сьогоднішній день із ким-небудь "Метінвест Холдинг" не має", — констатували в прес-службі компанії.

За словами Сергія Новікова, фінансового директора "Метінвесту", оцінка активів дійсно проводиться, але він не зміг відповісти, чи будуть ознайомлені з її результатами представники Алішера Усманова.

Компанія "Смарт-груп" не змогла прокоментувати заяви Усманова.

Олександр Пилипенко, віце-президент консорціуму "Індустріальна група" говорить: "Алішер Усманов уже зробив багато заяв, але до конкретних дій не доходило. Напевно, Усманов хотів довідатися, яку реакцію викликають його слова".

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування