Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Поляки заспокоїлись Януковичем

Четвер, 7 вересня 2006, 10:08

Поляки задоволені візитом прем’єра Віктора Януковича і сподіваються на підтримування нормальних контактів між обома державами.

Після візиту Віктора Януковича до Криниці на Економічний Форум голова Центру Міжнародних Стосунків Евгеніуш Смоляр зробив висновок, що "політика України стала більш прагматичною", - повідомляє радіо "Німецька хвиля",

Приїзд українського прем’єра дещо заспокоїв поляків, адже вони не зовсім розуміли, що діялося у Києві останніми місяцями, – вважає шеф-редактор тижневика "The Warsaw Voice" Анджей Йонас.

"Той факт, що прем’єр Янукович приїжджає до Польщі, на Економічний Форум, свідчить про те, що існують перспективи утримання нормальних, добрих контактів між обома державами", - зазначив Йонанс.

"І в польських, і в українських урядових колах переважає постанова прагматичного підходу й добросусідських відносин", - додав він.

В той же час, голова парламентської комісії із закордонних справ Павел Залевський вважає, що участь Януковича в форумі має велике значення, оскільки, на його думку, Україна й надалі стоїть на роздоріжжі й "не відомо в якому напрямку вона піде".

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування