Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

"Нашоукраїнець" звинуватив Тимошенко у плагіаті

Четвер, 7 вересня 2006, 11:03

Член фракції “Наша Україна” Борис Беспалий заявляє, що законопроект щодо скасування пільг депутатам, зареєстрований лідеркою БЮТ Юлією Тимошенко, містить "сильні ознаки плагіату".

Беспалий стверджує, що законопроект Тимошенко, "майже повністю відтворює частину проекту закону про внесення змін до закону "Про статус народного депутата України" (щодо упорядкування діяльності та скасування пільг)", внесений ним, "або пропонує несуттєво відмінні норми цього законопроекту".

“Це є типовою правкою для другого читання законопроекту, але аж ніяк не самостійним законопроектом", - сказав Безпалий, повідомляє прес-служба "Нашої України".

"Крім того, згідно з регламентом Верховної Ради, забороняється вносити альтернативні проекти з таким часовим інтервалом”, - додав він.

Беспалий також висловив здивування тим, що Тимошенко “замість того, щоб сором’язливо приховувати свій плагіат, зухвало хизується ним, займаючись піаром на всю Україну”.

Як відомо, Тимошенко зареєструвала в парламенті проект закону "Про статус народного депутата України" (щодо скасування пільг).

У ньому, зокрема, пропонується під час щорічної оплачуваної відпуски депутата скасувати виплату йому матеріальної допомоги на оздоровлення у розмірі подвійної місячної зарплати.

Також Тимошенко пропонує вилучити пукт про те, що у разі виходу на пенсію депутату виплачується грошова допомога в розмірі 12 місячних посадових окладів працюючого народного депутата.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування