Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

"Наша Україна" не піде до антикризової коаліції

Четвер, 7 вересня 2006, 13:16

"Наша Україна" у переговорах з представниками антикризової коаліції вимагатиме підписання нової угоди з обов’язковою зміною назви коаліції.

Про це заявив постійний представник президента в парламенті, член фракції “Наша Україна” Юрій Ключковський, повідомляє прес-служба партії.

“Наша Україна” не згодна на приєднання до старої коаліції, а виключно на створення нової – Коаліції національної єдності”, – сказав він.

“Аби уникнути цих юридичних формальностей, краще говорити про реорганізацію коаліції з обов’язковим підписанням нової коаліційної угоди і зміною назви коаліції”, – зазначив Ключковський.

Водночас, за його словами, для “Нашої України” принциповою є зміна назви коаліції.

"Адже ми не бачимо тієї кризи, проти якої спрямована антикризова коаліція. Відповідно до Меморандуму, підписаного одразу після Універсалу національної єдності, йде мова про створення Коаліції національної єдності і підписання нової угоди", – сказав депутат.

"Така назва має підкреслити основну мету підписання Універсалу і створення коаліції – все це робиться для досягнення національної єдності”, - додав він.

Українська правда

"Українська правда" в Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування