Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Янукович відмовляється від побачень з Тимошенко, бо не знає, чи вона лідер

Понеділок, 16 жовтня 2006, 17:40

Прем’єр Віктор Янукович не буде зустрічатись з лідером БЮТ Юлією Тимошенко допоки не стане зрозуміло, хто є лідером опозиції та який її формат.

Як розповів Янукович у понеділок на прес-конференції, це він намагався роз'яснити представникам БЮТ, які були у нього на прийомі в якості "звичайних народних депутатів"

"Я давав відповідь, що, безумовно, діалог між урядом і опозицією має бути системним, і зустрічі голови уряду і лідера опозиції мають бути системними. І ми відпрацюємо цю систему", - сказав Янукович.

"Але зараз, коли не визначено, де буде "Наша Україна" – в коаліції чи в опозиції, хто буде лідером опозиції, то обговорювати загальні питання не має змісту", - сказав він.

Янукович додав, що законопроект про опозицію, який з ним хоче оговорити Тимошенко, поки опрацьовується на рівні фракцій.

"Треба об'єднати кілька законопроектів і тоді ми будемо брати участь в цьому процесі і будемо висловлювати точку зору уряду", - додав Янукович.

Як відомо, в інтерв’ю "Українській правді" Тимошенко повідомила, що Янукович відмовляється з нею зустрічатися, і просила журналістів з'ясувати у прем’єра його позицію, оскільки сама вона не має до нього доступу.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...