Томенко все одно обіцяє прибрати шкідливу рекламу

Вівторок, 24 жовтня 2006, 18:26

Депутат Микола Томенко переконаний, що, незважаючи на потужне лобі, реклама алкоголю і тютюну залишить територію України.

Про це йдеться в його коментарі, поширеному прес-службою депутата.

"Я тішуся тим, що мої випускники з Києво-Могилянської академії на 300% відпрацьовують ті кошти, які їм платять рекламні компанії, що заробляють гроші за рахунок здоров’я нашої нації", - відреагував Томенко на статтю Артема Біденка.

"Проблема лише в тому, що рекламісти мали б хоч іноді думати про дітей, молодь та долю країни, в якій живуть і з якої заробляють кошти. Хоча б час від часу треба замислюватися над тим, що в нашій країні – один з найбільших показників у Європі з онкозахворювань, темпів розповсюдження СНІДу, а також вживання алкоголю та тютюну серед молодих людей", - зазначив депутат.

Депутат також відзначив, що "найвищі посадові особи Уряду та депутати з фракції Партії регіонів через своїх представників контролюють рекламний бізнес сходу, півдня України та міста Києва, отримуючи при цьому надприбутки".

"Але дивно, що, говорячи про гуманітарні та соціальні програми, ніхто з них не готовий здійснити бодай першого кроку на підтримку здоров’я нації. При цьому вони знаходять абсурдні аргументи про те, що нібито реклама алкогольних напоїв чи сигарет не має ніякого впливу на громадян", - зазначив Томенко.

"Тому я з розумінням ставлюся до них та поодиноких представників "Нашої України", які не голосували за мій законопроект. Але більшість парламенту все-таки готова підтримати мою ініціативу щодо заборони зовнішньої реклами алкоголю і тютюну", - наголосив депутат.

Він пообіцяв зробити все для повної заборони спочатку зовнішньої реклами алкоголю та тютюну, а потім – реклами цієї продукції на телебаченні.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування