Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

"Наша Україна" нічого не обрала

Четвер, 26 жовтня 2006, 20:28

На засіданні політради "Нашої України" у четвер вона так і не змогла обрати голову організаційного комітету з підготовки 2-го етапу з’їзду партії.

Про це повідомив журналістам голова статутної комісії Борис Беспалий.

Він сказав, що політрада НСНУ оформить свої рішення по кадрово-організаційних питаннях у п'ятницю.

При цьому він закликав не зосереджуватися на питанні оргкомітету, оскільки "із відкриттям з'їзду його функції як лідируючого органу вичерпуються".

За словами Безпалого, на засіданні обговорювалася низка організаційних питань, зокрема статутний комітет і програмна комісія були доповнені представниками місцевих організацій.

Також обговорювалося питання статусу президента на чолі "Нашої України".

"Сьогодні він є почесним головою партії, а багато хто хоче, щоб він став головою "Нашої України". Це питання по формі статутне, а по змісту політичне", - зазначив Безпалий.

На запитання журналістів, хто обійме керівні посади в оновленій президії партії, Безпалий зазначив, що це питання вирішиться після з'їзду.

"Ми наперед ніяк про волю з'їзду не вирішували, тому не можна сказати, хто яку посаду обійме після з’їзду", - зазначив Безпалий.

На питання, чи не відкличуть свої заяви міністри-"нашоукраїнці" Безпалий наголосив, що питання долі міністрів на засіданні взагалі не обговорювалося.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування